ENÄÄ EI JÄSENREKISTERIN
HOITO STRESSAA!

ILMARI® jäsenrekisteri

ILMARI on jäsenrekisteri, jonka sisällön voit itse määritellä. Yrityksille, yhdistyksille, seuroille ja järjestöille. Se säästää työtä ja pitää asiat järjestyksessä. Sähköpostitse lähetettävät laskut ovat helpoin ja ainoa ilmainen tapa lähettää laskuja – Ilmari on siis myös helppo tie sähköiseen laskutukseen. Asentamatta käyttövalmis – vaatii vain Internet-selaimen

ILMARI-jäsenrekisteri (kutsumanimeltään JALMARI erotukseksi ilmoittautumispuolesta) hoitaa muutamassa minuutissa työt jotka ennen veivät tunteja.

Palvelu on käytettävissä 24/7 ja käyttöönotto voi tapahtua vaikka heti. Jäsenrekisterin perustiedot luot jopa muutamassa minuutissa. Lisenssihinta määräytyy halutun jäsenmäärän ja organisaatiomäärän mukaan (esim. monelleko joukkueelle haluat luoda omat tunnukset). Aloituskoulutus ja myöhemmin puhelin/sähköpostituki kuuluu palveluumme.

ILMARI voidaan myös integroida useimpiin laskutus/reskontrajärjestelmiin.

Ilmoittautumisjärjestelmä'

Helppokäyttöinen,
nopea ja monipuolinen!
Tilaa esittely 050 570 9353

Turvallinen ratkaisu

Tietoliikenne ilmoittautumislomakkeilta, ylläpito ja tapahtumien hallinta on SSL-suojattua. Ja palvelimet ovat turvallisesti suomessa.

Palvelinten valvonnassa valvontajärjestelmä seuraa kaikkien ylläpidettävien laitteiden ja palvelujen toimintaa 24/7. Valvontajärjestelmä on automaattinen. Virheilmoitukset ja varmuuskopiointien onnistuminen tarkastetaan päivittäin ja ne merkitään erilliseen tietokantaan, jossa ylläpidetään tiedot kaikista ylläpidettävistä palveluista.

Palvelun laitetilat on varustettu UPS-sähköllä sekä erillisellä varavoimalajärjestelmällä jolla turvataan toiminta useita tunteja kestävien sähkökatkosten aikana. Laitetila on varustettu kahdennetulla jäähdyttävällä ilmastoinnilla. Laitetila vastaa K-luokan väestönsuojatilan vaatimuksia palo-, sirpale- ja sortumasuojaukseltaan.

Laitetilan fyysisestä kulunvalvonnasta ja vartioinnista huolehtii vartiointiliike, joka on myös toimittanut automaattisen rikoshälytysjärjestelmän. Laitekaapeissa on automaattinen palosammutusjarjestelmä. Laitetilaan on oikeutettu pääsemään vain ylläpitohenkilöstö. Muu kulku on kokonaan estetty.Tietoliikenne on kahdennettu operaattoriyhteyksien ja aktiivilaitteiden suhteen.

Ominaisuuksia

 • Rekisterin perustietojen luominen ja siihen liittyvien toimintojen; jäsentietolomakkeen, maksulaskurin ja laskujen hallinta
 • Käyttäjäoikeuksien hallinta; jäsenrekisteriin voi luoda organisaatioita (joukkue, ikäluokka, jaos tms.), joiden käyttäjille annetaan rajoitetut käyttöoikeudet
 • Laskun generointi jäsenen tiedoilla ja yksilöllisellä viitenumerolla
 • Laskun generointi valittujen kenttien perusteella tai vapaamuotoisena (halutuilla maksutiedoilla, haluttuna aikana)
 • Toistuvat laskut – esim. toimintamaksut jokaisen kuun ensimmäisenä päivänä automaattisesti.
 • Maksujen seuranta pankin viitemaksuluettelon viennillä tai manuaalisesti.
 • Hyvitys- ja muistutuslaskut
 • Jäsentietojen ajantasainen seuranta
 • Jäsentietojen siirto ja lataus omalle koneelle Excel-tiedostomuodossa
 • Koko rekisteri-, organisaatio-, ryhmä- tai roolikohtaiset listaukset
 • Sähköpostiosoitteiden helppo poiminta
 • Jäsenten mahdollisuus tarkistaa itse omat yhteystietonsa
 • Toimii yhdessä ILMARI-ilmoittautumisjärjestelmän kanssa

ILMARI jäsenrekisterin hyödyt

Jäsentietolomakkeet myös nettiin – viitteelliset laskut vuosittain, kuukausittain tai määrittelemälläsi jaksotuksella – vapaamuotoiset laskut – monipuoliset jäsenluettelot ja listat – itse määriteltävät rekisterin tiedot – sähköpostit tai kirjeet jäsenille, käyttäjätunnusten hallinta…Tarvitset vain internet-selaimen ja nettiyhteyden – ei turhia asennuksia omalle koneelle

Voit halutessasi kerätä uusien jäsenten tiedot ilmoittautumislomakkeella, josta tiedot siirtyvät jäsenrekisteriin ja uusi jäsen saa laskun hetin- helppo tapa pitää jäsenrekisteri ajantasalla.

Voit luokitella jäsentyyppejä haluamallasi tavalla, voit käyttää organisaatiotasoja (esim. seura ja sen ikäluokat tai joukkueet) seurata jäsenten osallistumista ILMARIN kautta hoidettuihin tilaisuuksiin, luoda omia ryhmiä, lähettää maksulomakkeet sähköpostitse tai luoda tulostettavia kirjeitä ja tiedotteita valitsemillesi jäsenille, tallentaa lisätietoja jne.

Voit tallentaa määrittelemiäsi listauksia itsellesi myös excel-muodossa. Seuran kaikkien jäsenten, eri ikäluokkien tai joukkueiden tietoja voit käsitellä omina kokonaisuuksina ja antaa päivitysoikeuksia kuhunkin luokkaan erikseen.

Päivitysoikeuksien jakamisella voit helpottaa tietojen ajantasalla pysymistä ja parantaa tiedottamista sekä tietojen löytymistä. Esim. joukkueet voivat helposti seurata omien jäsentensä maksuja ja lähettää viestejä.

ILMARI jäsenrekisteri on ainutlaatuinen ratkaisu. Tulemme mielellämme kertomaan siitä lisää henkilökohtaisesti. Tyytyväiset asiakkaamme ovat myös tarjoutuneet oma-aloitteisesti toimimaan referensseinä.