ILMARI-ilmoittautumisjärjestelmää ja jäsenrekisteriä on kehitetty ja käytetty jo vuodesta 2006. Sillä on hoidettu yli miljoona ilmoittautumista ja asiakkaiden jäsenrekistereissä on satojatuhansia jäseniä. Käyttäjinä on jo satoja organisaatioita.

Tietoverkko FI Oy:n perustajat Vesa Tanskanen ja Pertti Luhtanen ovat toimineet pitkään IT-alalla ja olleet kehittämässä vaativia ratkaisuja suuryritysten tarpeisiin. Osallistuessaan aktiivisesti omien lastensa harrastustoimintaan he huomasivat miten paljon aikaa rutiinitoimien hoitamiseen kului kaikissa ilmoittautumisiin ja jäsenrekisteriin liittyvissä asioissa. Heidän mielestään asiat voitaisiin hoitaa selainpohjaisella ohjelmalla merkittävästi helpommin, nopeammin, järjestelmällisemmin ja luotettavammin.

Yhdessä erityyppisten pilottiasiakkaiden kanssa alettiinkin luoda ratkaisua, jolla päästään eroon paperisesta tietojen keruusta ja käsittelystä, eri paikoissa säilytettävistä exceleistä, jotka eivät koskaan ole ajantasalla sekä työläästä laskutuksesta ja maksujen seurannasta. Syntyi ILMARI, ratkaisu sähköisen ilmoittautumisen, jäsenrekisterin ja yhteydenpidon hallintaan. ILMARI-ilmoittautumisjärjestelmä ja jäsenrekisteri on ratkaisu, joka sopii niin urheiluun, koulutuksiin, kulttuuriin kuin muuhunkin tiedon keruuseen ja automaattiseen laskutukseen - yrityksille, yhteisöille tai kunnille ja kaupungeille. VOit myös ottaa käyttöön pelkän ilmoittautumisjärjestelmän tai pelkän jäsenrekisterin.

ILMARI on ainutlaatuisen helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu. Käyttö on niin helppoa että manuaalia ei tarvita. Järjestelmä sopii kenelle vain - sitä ovat jo vuosia käyttäneet niin kaupungit ja kunnat, kuin liitot, seurat ja yhdistyksetkin.

Järjestelmää on koko ajan kehitetty sekä käyttäjien toiveiden, että oman kehitystyön perusteella. Uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti.

Tietoverkko FI Oy toteutti myös vuoden 2011 suurimman nuorisotapahtuman, Nuori Suomi ry:n järjestämän Your Move Suurtapahtuman, ilmoittautumisjärjestelmän. Tapahtumassa oli lähes 50 000 osallistujaa.

Kun haluat hoitaa työt nopeammin ja helpommin - säästää aikaa ja rahaa - ota yhteyttä niin näytämme miten tehokkaasti ja edullisesti se voidaan tehdä.