ILMARI® jäsenrekisterin ominaisuudet

Jäsenrekisteri, jonka sisällön voit itse määritellä. Yrityksille, yhdistyksille, seuroille ja järjestöille. Säästää työtä ja pitää asiat järjestyksessä. Helpoin tie sähköiseen laskutukseen. Asentamatta käyttövalmis - vaatii vain Internet-selaimen

ILMARI jäsenrekisteri (kutsumanimeltään JALMARI) hoitaa muutamassa minuutissa työt jotka ennen veivät tunteja.

Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa ja käyttöönotto voi tapahtua vaikka heti. Jäsenrekisterin perustiedot luot muutamassa minuutissa. Lisenssihinta määräytyy halutun jäsenmäärän ja organisaatiomäärän mukaan (esim. monelleko joukkueelle haluat luoda omat tunnukset).

ILMARI jäsenrekisteri, voidaan myös integroida useimpiin laskutusjärjestelmiin.

Helppokäyttöisin,
nopein ja monipuolisin!
Tilaa esittely 050 4104 813


Turvallinen ratkaisu

Tietoliikenne ilmoittautumislomakkeilta, ylläpito ja tapahtumien hallinta on SSL-suojattua. Ja palvelimet ovat turvallisesti suomessa.

Palvelinten valvonnassa valvontajärjestelmä seuraa kaikkien ylläpidettävien laitteiden ja palvelujen toimintaa 24/7. Valvontajärjestelmä on automaattinen. Virheilmoitukset ja varmuuskopiointien onnistuminen tarkastetaan päivittäin ja ne merkitään erilliseen tietokantaan, jossa ylläpidetään tiedot kaikista ylläpidettävistä palveluista.

Palvelun laitetilat on varustettu UPS-sähköllä sekä erillisellä varavoimalajärjestelmällä jolla turvataan toiminta useita tunteja kestävien sähkökatkosten aikana. Laitetila on varustettu kahdennetulla jäähdyttävällä ilmastoinnilla. Laitetila vastaa K-luokan väestönsuojatilan vaatimuksia palo-, sirpale- ja sortumasuojaukseltaan.

Laitetilan fyysisestä kulunvalvonnasta ja vartioinnista huolehtii vartiointiliike, joka on myös toimittanut automaattisen rikoshälytysjärjestelmän. Laitekaapeissa on automaattinen palosammutusjarjestelmä. Laitetilaan on oikeutettu pääsemään vain ylläpitohenkilöstö. Muu kulku on kokonaan estetty.Tietoliikenne on kahdennettu operaattoriyhteyksien ja aktiivilaitteiden suhteen.

Ominaisuuksia

 • Rekisterin perustietojen luominen ja siihen liittyvien toimintojen; jäsentietolomakkeen, maksulaskurin ja maksulomakkeen hallinta
 • Käyttäjäoikeuksien hallinta; jäsenrekisteriin voi luoda luokkia, joihin annetaan rajoitetut käyttöoikeudet
 • Maksulomakkeen (viitenumerollinen tilisiirtolomake) generointi jäsenen tiedoilla
 • Maksulomakkeen generointi valittujen kenttien perusteella (halutuilla maksutiedoilla, haluttuna aikana)
 • Jäsentietojen ajantasainen seuranta
 • Jäsentietojen siirto ja lataus omalle koneelle Excel-tiedostomuodossa
 • Koko rekisteri- tai organisaatiokohtaiset jäsentieto- ja seurantalistat
 • Sähköpostiviestit jäsenille (ryhmäviestit)
 • Jäsentiedotteet ja kirjeet (luonti, lähetys, hallinta)
 • Jäsenten mahdollisuus päivittää itse omat tietonsa
 • Toimii yhdessä ILMARI-ilmoittautumisjärjestelmän kanssa