Jäsentietolomakkeet myös nettiin - viitteelliset laskut vuosittain, kuukausittain tai määrittelemälläsi jaksotuksella - vapaamuotoiset laskut - monipuoliset jäsenluettelot ja listat - itse määriteltävät rekisterin tiedot - sähköpostit tai kirjeet jäsenille, käyttäjätunnusten hallinta...Tarvitset vain internet-selaimen ja nettiyhteyden - ei turhia asennuksia omalle koneelle...

Jäsenet pääsevät haluttaessa päivittämään omia tietojaan ja saavat ILMARIN ilmoittautumislomakkeisiin jäsennumerolla omat tietonsa esitäytettyinä - vihdoinkin helppo tapa pitää jäsenrekisteri ajantasalla.

Voit luokitella jäsentyyppejä haluamallasi tavalla, voit käyttää organisaatiotasoja (esim. seura ja sen ikäluokat tai joukkueet) seurata jäsenten osallistumista ILMARIN kautta hoidettuihin tilaisuuksiin, luoda omia ryhmiä, lähettää maksulomakkeet sähköpostitse tai luoda tulostettavia kirjeitä ja tiedotteita valitsemillesi jäsenille, tallentaa lisätietoja jne.

Voit tallentaa määrittelemiäsi listauksia itsellesi myös excel-muodossa. Seuran kaikkien jäsenten, eri ikäluokkien tai joukkueiden tietoja voit käsitellä omina kokonaisuuksina ja antaa päivitysoikeuksia kuhunkin luokkaan erikseen.

Päivitysoikeuksien jakamisella voit helpottaa tietojen ajantasalla pysymistä ja parantaa tiedottamista sekä tietojen löytymistä. Esim. joukkueet voivat helposti seurata omien jäsentensä maksuja ja lähettää viestejä.

ILMARI jäsenrekisteri on ainutlaatuinen ratkaisu. Tulemme mielellämme kertomaan siitä lisää henkilökohtaisesti. Tyytyväiset asiakkaamme ovat myös tarjoutuneet oma-aloitteisesti toimimaan referensseinä.

Helppokäyttöisin, nopein ja monipuolisin! Tilaa esittely 050 4104 813