ILMARI® ilmoittautumisjärjestelmän ominaisuudet

Yrityksille, yhdistyksille, seuroille ja järjestöille. Säästää työtä ja pitää asiat järjestyksessä. Asentamatta käyttövalmis - vaatii vain Internet-selaimen

ILMARI on vaivaton tapa hallita erilaisiin tapahtumiin, kuten kursseihin, liikuntatapahtumiin, koulutustilaisuuksiin yms. liittyviä ilmoittautumisrutiineja.

Voit tarjota ILMARIn kautta osallistujille mahdollisuuden ilmoittautua internetissä ja näin automatisoida työläitä ja käsityötä vaativia ilmoittautumisten hallintaan liittyviä tehtäviä. ILMARIn kautta voit myös vaivattomasti kerätä esim. varuste- tai muut tilaukset. Ilmari luo myös oikeanlaiset laskut, osallistujalistat ja sähköpostilistat

Asiakkaamme säästävät omien laskelmiensa mukaan helposti päivän verran työaikaa yhden tapahtuman järjestelyissä.

ILMARI on täysin selainpohjainen sovellus, joka ei vaadi tietokoneeseesi minkään erillisen ohjelman asentamista. Rekisteröitymällä ILMARIin, luomme sinulle tarvittavat valtuudet ja pääset käyttämään ILMARIA.

Turvallinen ratkaisu

Tietoliikenne ilmoittautumislomakkeilta, ylläpito ja tapahtumien hallinta on SSL-suojattua. Ja palvelimet ovat turvallisesti suomessa.

Palvelinten valvonnassa valvontajärjestelmä seuraa kaikkien ylläpidettävien laitteiden ja palvelujen toimintaa 24/7. Valvontajärjestelmä on automaattinen. Virheilmoitukset ja varmuuskopiointien onnistuminen tarkastetaan päivittäin ja ne merkitään erilliseen tietokantaan, jossa ylläpidetään tiedot kaikista ylläpidettävistä palveluista.

Palvelun laitetilat on varustettu UPS-sähköllä sekä erillisellä varavoimalajärjestelmällä jolla turvataan toiminta useita tunteja kestävien sähkökatkosten aikana. Laitetila on varustettu kahdennetulla jäähdyttävällä ilmastoinnilla. Laitetila vastaa K-luokan väestönsuojatilan vaatimuksia palo-, sirpale- ja sortumasuojaukseltaan.

Laitetilan fyysisestä kulunvalvonnasta ja vartioinnista huolehtii vartiointiliike, joka on myös toimittanut automaattisen rikoshälytysjärjestelmän. Laitekaapeissa on automaattinen palosammutusjarjestelmä. Laitetilaan on oikeutettu pääsemään vain ylläpitohenkilöstö. Muu kulku on kokonaan estetty.Tietoliikenne on kahdennettu operaattoriyhteyksien ja aktiivilaitteiden suhteen.

Ominaisuudet

 • Tapahtumien luominen ja siihen liittyvien toimintojen:
  ilmoittautumislomakkeen, paikkalaskurin ja maksulomakkeen hallinta
 • Voit liittää tapahtumiin paikkojen ja varapaikkojen maksimimäärän ja ILMARI huolehtii, ettei annettuja määriä ylitetä (jokainen ilmoittautunut tietää heti pääseekö mukaan vai ei)
 • Maksulomakkeen (viitenumerollinen tilisiirtolomake) generointi ilmoittautuneen tiedoilla
 • Ilmoittautumislomakkeen generointi valittujen kenttien perusteella
 • Ilmoittautumisten ajantasainen seuranta ILMARIn kautta
 • Ilmoittautumistietojensiirto ja lataus omalle koneelle Excel-tiedostomuodossa
 • Tapahtumakohtaiset osallistuja- ja seurantalistat
 • Sähköpostiviestit ilmoittautuneille (ryhmäviestit)
 • Asiakastiedotteet ja kirjeet (luonti, lähetys, hallinta)
 • Ryhmäilmoittautumiset, monipaikkavaraukset ja allekirjoitettavat vahvistukset

 • Helppokäyttöisin,
  nopein ja monipuolisin!
  Tilaa esittely 050 4104 813